Serveis

Què fem?

Creem contingut informatiu en tota mena de formats focalitzat en l’ensenyament, pedagogia, didàctica i tecnologies de l’educació. Volem elevar-nos a actualitat i difondre el canvi i la revolució transformadora que està vivint l’educació a tot el món.

Si passa alguna cosa a la teva escola o empresa i vols FER-ne difusió, som la teva agència

Serveis

corporatius

Empreses

Desenvolupem la vostra comunicació per posicionar-vos dins del mercat de l’ensenyament. Servei integral des de la creació del contingut fins a la difusió. Visió pedagògica + professionalitat periodística.

Altres mitjans

Consulta les nostres notícies i descarrega-les amb o sense redactats. Contingut d’actualitat exclusiu perquè l’adaptis a la teva audiència. Registra’t i descobreix tots els serveis per a mitjans.

Creació / promoció

d'esdeveniments

Escoles i centres educatius

Col·laborem a la creació, promoció i difusió de competicions escolars o esdeveniments d’interès per a la comunitat educativa. Donem veu al teu centre i als teus alumnes.

Empreses

Creació d’esdeveniments / conferències / formació per promoure recursos o eines educatives. Experiències motivadores que produeixen aprenentatges significatius.
Comunica, emociona i lidera per sobre de la teva competència.

Patrocinis

Patrocini

Directe

INÈDIT AGÈNCIA patrocina directament esdeveniments i lligues escolars. Explica’ns què necessites i intentarem fer-ho possible.

Patrocini

Compartit

INÈDIT AGÈNCIA i tercers. Si nosaltres no arribem a tot buscarem recursos, patrocinadors i col·laboradors per fer-ho possible.

Patrocini

Exclusiu

Empreses i col·laboradors que busquen patrocinar esdeveniments de manera exclusiva.

Vols patrocinar un esdeveniment educatiu?

Explica'ns més sobre la teva activitat a patrocinar i trobarem la manera

A la carta

Tens una idea o projecte educatiu i no saps per on començar? Junts ho farem possible